Salahane Ortaokulu

Vizyon: Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir.Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.

Misyon: Okulumuz gerçek yaşamı eğitim süreci ile bütünleştirmeye çalışırken esnek katılımcı ve demokratik okul kültürü ile örgütlemenin önemine inanır. Bu anlayış ve yaklaşımda okul kültürünü oluşturur. Okul kültürü öğrenciye ve başarıya değer veren herkesten yüksek performans bekleyen, öğrencilerin etkin öğrenmesine yol açan, düzen ve disiplin isteyen ve akademik işbirliğini özendiren bir inanç sistemi olarak belirlenir. Okulumuz bunun oluşmasına hizmet edebilecek gerekli idari, mali ve diğer mekanizmayı kurmak, süreçleri başlatmak ve yürütmek için vardır.

Başarılar:

Saatler: 07:00-12:40 12:50-17:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://salahane.meb.k12.tr

Adres - SALAHANE MAH. SALAHANE/4 SK. SALAHANE ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 23 ÇALDIRAN / VAN

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İLÇE MERKEZİNDE KALAN ÖĞRETMENLER SERVİSLE GİDİŞ GELİŞ YAPIYOR.KÖYDEN İLÇEYE KÖY ARABALARI İLE SABAH GİDİŞ AKŞAM DA İLÇEDEN KÖYE DÖNÜŞ VAR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE İKİ FARKLI YOLDAN ULAŞIM VAR. GENEL OLARAK KULLANILAN YOL 27 KM DİĞER YOL İSE 23 KM DİR.